Simape
Kantoor Kuypers

SIMAPE Administratiekantoor en Belastingadvies

Duidelijkheid, afspraak is afspraak, een open wijze van samenwerken, scherpe tariefstelling, een duurzame klantrelatie.

Met deze kernwaarden begon Peter Linnemans Senior ruim vijfentwintig jaar zijn eigen administratiekantoor. Vandaag de dag staan deze kernwaarde nog altijd hoog in het vaandel bij het huidige management bestaande uit Peter Linnemans junior en Ger Kuypers.

Na de samenvoeging van beide kantoren (Simape en Kantoor Kuypers) is er nog meer expertise in eigen huis. Maar liefst 120 jaar ervaring gekoppeld aan een kennis en kunde en dat gericht op een diversiteit aan bedrijven en instellingen in een evenzo breed scala aan sectoren, maakt dat elke ondernemer zich begrepen voelt.

‘Wij hebben niet alleen verstand van onze business, maar snappen als ondernemers ook wat onze klanten beweegt.’ Het professionele team van specialisten brengt dat met de kernwaarden als de rode draad dagelijks in de praktijk.

Vertrouwen

Administratie en belasting zijn fundamentele zaken voor een degelijke bedrijfsvoering. Die zaken moeten goed op orde zijn. Wilt u dat uitbesteden, dan is vertrouwen het sleutelwoord. Vertrouwen in de kennis en ervaring, maar juist ook in het vermogen dat ten volle in te zetten voor ‘uw’ bedrijfsvoering. Daarbij streven we naar een duurzame klantrelatie. Bij ons staat de klant centraal. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team. Een team dat samen gaat voor het hoogst haalbare.

            

Ervaring en kennis

SIMAPE zorgt voor de uw complete administratie, inclusief de fiscale aangiften en de jaarrekening. Daarnaast is SIMAPE uw adviseur op gebied van accountancy en fiscaliteit.

Het professionele team van financieel specialisten heeft niet alleen een stevige praktische kennis, maar is ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied waardoor klanten altijd verzekerd zijn van een deskundige begeleiding.

Tevredenheid

Het DNA van de ondernemer vindt u terug in de manier van werken van SIMAPE. Wij bieden onze klanten doorgaans, vanuit praktische oplossingen, meer overzicht en daardoor grip op hun cijfers en bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat er rust en valt er tijd vrij waardoor men zich meer kan focussen op wat belangrijk voor u is, namelijk ondernemen!

 

En niet geheel onbelangrijk. Kostenbewust ondernemen adviseren wij niet alleen aan onze klanten, maar hebben dat ook zelf hoog in het vaandel staan.  Daardoor kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren voor onze professionele dienstverlening.

SIMAPE Sponsor Marcel Balkestein Hockeyschool

SIMAPE Sponsor Marcel Balkestein Hockeyschool

SIMAPE sponsort de Marcel Balkestein Hockeyschool.
Marcel Balkestein oud-speler van hoofdklasser Oranje-Zwart in Eindhoven en oud-speler van het Nederlands elftal.

In 2014 startte Balkestein zijn hockeyschool. ”Graag wilde ik iets teruggeven aan het hockey; de sport die mij zoveel heeft gebracht. Door mijn jarenlange ervaring als speler van Oranje-Zwart, het Nederlands elftal en als coach van verschillende teams heb ik veel hockeykennis opgedaan. Ik heb de hockeyschool opgericht met als doel deze kennis te delen en over te dragen. We willen het niveau van spelers van hockeyclubs naar een hoger niveau te tillen. Talent is daarbij geen vereiste, motivatie des te meer”, aldus Marcel Bolkestein.

SIMAPE sponsort de MB Hockeyschool omdat het bedrijf, net als Marcel Balkestein, staat voor kwaliteit. Peter Linnemans van SIMAPE vertelt daarbij dat zijn kinderen op de MB Hockeyschool zitten omdat hij ze hetzelfde plezier wil geven dat hij ook altijd heeft beleefd aan het hockeyspelletje.

SIMAPE wenst Marcel Balkestein en zijn trainers veel succes.